Boers Scherming

Boers Scherming is gespecialiseerd in de techniek en de installatie van Scherming en Beluchtingsystemen voor de glastuinbouw.

In 1989 is Boers Scherming gestart en heeft veel expertise en ervaring op het gebied van alle mogelijke Scherm- en Beluchtingsystemen, in Nederland en wereldwijd. Wij kunnen u adviseren welke producten en welke technische mogelijkheden bij nieuwbouw en renovatie u het beste kunt gebruiken.

Kosten voor reparaties moeten eigenlijk worden voorkomen door goed onderhoud. Onze service mogelijkheden zijn 24 uur per dag beschikbaar. Boers Scherming is gevestigd op het industrie terrein Business Park Honderdland te Maasdijk.

                

Visie

Afhankelijk van de constructievorm van uw kas/kascomplex, kunnen wij alle soorten en maten van Scherming of verduistering en beluchting bij u installeren. 0nze producten zijn vervaardigd van duurzaam materiaal en van een onderhoudsvrij karakter.
Een Boers Scherming scherm- of beluchtinginstallatie is gebaseerd op rendement van energie besparing en lichtbeheersing. Onze producten worden wereldwijd geïnstalleerd en onderhouden.
Het installeren en onderhouden kan worden uitgevoerd met een compleet installatie team of geleverd worden als bouwpakket met professionele supervisie.